Skip to the content

Autorisaties in Dynamics 365 Finance & Operations

Autorisaties in Dynamics 365 Finance & Operations (Dynamics AX)

2-Control houdt zich al lange tijd bezig met autorisaties in Dynamics, zowel met de cloudoplossing Authorization Box als in onze dienstverlening. De focus heeft hier tot een jaar geleden met name gelegen op Dynamics 365 Business Central (D365BC) en haar voorgangers. In 2019 hebben wij besloten om onze software en diensten ook beschikbaar te gaan stellen voor Dynamics 365 Finance & Operations (D365FO) en Dynamics AX 2012.

Bij de uitbreiding van onze software en diensten focussen wij ons op twee gebieden:

  1. De software wordt gericht op de monitoring van de kwaliteit van autorisaties;
  2. De diensten worden gericht op ondersteuning bij de inrichting van autorisaties.

Onze softwareontwikkelaars boeken veel vooruitgang in Authorization Box en kunnen via deze omgeving al de eerste monitoringresultaten laten zien op AX2012 en D365FO. Wij verwachten voor eind 2020 Authorization Box dan ook aan AX2012 en D365FO gebruikers beschikbaar te kunnen gaan stellen.

Inzichten en aanpak

Wij hebben ondertussen ook al in diverse omgevingen ervaring opgedaan met klanten ondersteunen bij het inrichten van autorisaties in D365FO en AX2012. Wij begrijpen nu ook veel beter waarom dit voor veel bedrijven als een groot probleem wordt gezien. De autorisaties in D365FO en AX2012 zijn qua complexiteit niet te vergelijken met die van D365BC. Om deze reden hebben wij voor de inrichting van autorisaties in D365FO / AX2012 ook gekozen voor een standaard aanpak en een aantal belangrijke uitgangspunten en zullen hierover de komende tijd een aantal blogs uitbrengen.

Voor u goed om te weten is dat wij als IT-audit partij nu ook D365FO en AX2012 gebruikers kunnen ondersteunen bij zowel autorisatiemonitoring als bij het inrichten van de autorisaties.

Lees ook: Microsoft Dynamics AX: ga voor betere beveiliging en beheersing

Meer informatie

Wilt u updates ontvangen over onze AX autorisatie-oplossingenSchrijf u dan hiernaast in voor onze nieuwsbrief.

Heeft u vragen over onze oplossingen? Laat dan hieronder uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vraag het onze Dynamics AX-specialisten!

Laat uw gegevens achter. We nemen dan spoedig contact met u op.

Wij nemen uw privacy serieus (zie onze privacyverklaring). De gegevens die u hier achterlaat gebruiken wij enkel om contact met u op te nemen, tenzij u expliciet aangeeft dat u zich ook inschrijft voor de nieuwsbrief.

'Voornaam' is een verplicht veld
'Achternaam' is een verplicht veld
Vul een geldig e-mailadres in

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics?
Wij beantwoorden ze graag.