Skip to the content

Dynamics AX: ga voor betere beveiliging en beheersing

Betere beveiliging en beheersing in Microsoft Dynamics AX

Microsoft Dynamics AX is een krachtige en complete ERP oplossing en biedt ondersteuning voor financiële en logistieke processen. De standaard autorisatiemogelijkheden in Dynamics AX zijn niet volledig en geven onvoldoende inzicht in de kwaliteit van de autorisaties.

Hoe kunt u nu toch voorkomen dat gebruikers belangrijke instellingen of gegevens wijzigen? Dat bereikt u met goed ingerichte autorisaties, zodat er geen hiaten in de informatievoorziening ontstaan. Met het inrichten van autorisaties en het monitoren van de kwaliteit van autorisaties kunt u de interne controle en beveiliging van uw Dynamics omgeving optimaliseren.

2-Control werkt momenteel aan de ontwikkeling van autorisatiemonitoring voor Dynamics AX. Onze autorisatie-oplossing draagt straks net als onze oplossingen voor NAV en 365 BC, bij aan de beveiliging en beheersing van Dynamics AX wat bijdraagt aan een verantwoorde administratieve organisatie en interne controle.

Wat kan 2-Control voor u betekenen?

Wilt u updates ontvangen over onze AX autorisatie-oplossingen? Schrijf u dan hiernaast meteen in voor onze nieuwsbrief.

Heeft u vragen? Wij vertellen u graag hoe we met de juiste autorisatiesoftware en ondersteuning de beheersing en beveiliging van Dynamics AX kunnen verbeteren. Bent u benieuwd hoe wij een autorisatietraject aanpakken voor Dynamics AX? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Vraag het onze Dynamics AX-specialisten!

Laat uw gegevens achter. We nemen dan spoedig contact met u op.

Wij nemen uw privacy serieus (zie onze privacyverklaring). De gegevens die u hier achterlaat gebruiken wij enkel om contact met u op te nemen, tenzij u expliciet aangeeft dat u zich ook inschrijft voor de nieuwsbrief.

'Voornaam' is een verplicht veld
'Achternaam' is een verplicht veld
Vul een geldig e-mailadres in

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics?
Wij beantwoorden ze graag.