Skip to the content

Silver sponsor Directions EMEA

Silver sponsor Directions EMEA

Dit jaar verheugen wij ons extra op Directions EMEA, hét event voor Microsoft Dynamics partners. Wij zijn dit jaar, samen met The Partner Sales Silver sponsor van Directions EMEA in Wenen. U kunt ons vinden in booth S02. Hier demonsteren wij u graag onze autorisatiesoftware; van onze software voor Dynamics NAV tot onze apps voor Dynamics 365 Business Central. Goed ingerichte autorisaties zorgen voor goede beveiliging en betrouwbare informatie wat essentieel is voor het goed functioneren van iedere organisatie!

The Partner Sales presentatie 

Naast de sponsoring van Directions EMEA zullen wij kort onze autorisatie-oplossingen voor Dynamics 365 Business Central demonsteren tijdens de presentatie van The Partner Sales op donderdag 10 oktober om 12.00u (Hall G1 // Level-2). Kom naar de presentatie en ontdek waarom al meer dan 400 bedrijven gebruik maken van onze software.

Vergroot samen met 2-Control uw klantaanbod en verhoog de waarde van uw oplossing!

Tot in Wenen!

Bent u niet op Directions EMEA maar wel benieuwd naar een demonstratie van onze software? U kunt zich nu al inschrijven voor onze After Directions webinar voor een uitgebreide web-demo.

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics?
Wij beantwoorden ze graag.