Skip to the content

Roadmap 2-Control

Wij werken continu aan de verbetering van bestaande én nieuwe functionaliteiten van onze autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics. Allemaal gericht op het vereenvoudigen en verbeteren van de beveiliging en de beheersing van Dynamics NAV en Dynamics 365 Business Central.

2-Control voor Dynamics 365

De laatste slagen in de conversie naar extensies zijn gemaakt waardoor wij nu met Authorization Box, Field Security en Field Validation compatibel zijn met Dynamics 365 Business Central voor zowel on-premise als cloud omgevingen.

Hiernaast blijven wij ook Dynamics NAV ondersteunen. Ongeacht welke Microsoft Dynamics versie, de autorisatiesoftware van 2-Control blijft beschikbaar. Bekijk onze compatibiliteitsmatrix voor de volledige toepassingsmogelijkheden.

Ontwikkeling 2-Control

Vanuit onze eigen ervaringen en die van die van onze klanten blijven wij functionele verbeteringen doorvoeren. Door elke twee weken een update uit te voeren worden optimalisaties in Authorization Box snel gerealiseerd. Updates worden via notificaties in de applicatie aangekondigd en ’s nachts doorgevoerd.

Om het complexe proces van autorisaties in Microsoft Dynamics verder te vereenvoudigen en te verrijken blijven wij innoveren. Bestaande functionaliteiten worden uitgebreid en nieuwe worden toegevoegd waarmee het beveiligen en beheersen van Microsoft Dynamics voor iedere organisatie steeds toegankelijker en gebruiksvriendelijker wordt. Bekijk hieronder onze roadmap.

Roadmap 2-Control

Up-to-date blijven

Afhankelijk van de Microsoft Dynamics NAV versie waarmee wordt gewerkt kan een keuze worden gemaakt voor een passende oplossing van 2-Control. Als u de impact op uw autorisatie-inrichting in Microsoft Dynamics minimaal wilt houden dan adviseren wij u altijd bijtijds te upgraden naar de laatste 2-Control release. Gaat u upgraden naar een nieuwe Dynamics versie of bent u al klant en werkt u nog niet met de laatste 2-Control release? Laat het ons weten, dan helpen wij u snel verder.

Heeft u vragen over onze autorisatiesoftware voor Dynamics 365 Business Central of suggesties voor de 2-Control roadmap? Laat dan gerust een bericht achter.

2-Control B.V.

Haagsemarkt 1
4813 BA Breda
T: +31 (0) 76 50 194 70
info@2-control.nl

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics?
Wij beantwoorden ze graag.