Skip to the content

Directions EMEA 2019 terugblik

Van 8 t/m 11 oktober vond de 12e editie van Directions EMEA plaats in Wenen. De week waarin meer dan 2400 Dynamics enthousiasten samenkomen, van elkaar leren en zich laten inspireren. Microsoft heeft veel verteld over de laatste ontwikkelingen rondom Dynamics 365 Business Central en één ding is duidelijk; als Microsoft Dynamics netwerk maken we een mooie transitie door.

Microsoft Dynamics 365

Eind 2016 werd het Dynamics kanaal verrast door de cloud transitie die Microsoft in ging zetten.
Een ommezwaai die zowel de VAR’s (Value added resellers) als de ISV’s (Independent Software Vendors) hebben wakker geschud. Software oplossingen moeten worden omgebouwd en Microsoft tornt aan het businessmodel van het Microsoft partnerkanaal.

Afgelopen week (drie jaar later) wordt bekend dat er inmiddels duizenden succesvolle Dynamics 365 Business Central implementaties zijn uitgevoerd en dat proposities succesvol verschuiven naar SAAS.

Compliance Apps voor Dynamics 365

Het is een transitie die nog jaren zal duren, maar het begint al mooie vormen aan te nemen. Specialistische oplossingen zijn (straks) massaal beschikbaar via AppSource waardoor krachtige externe oplossingen nog toegankelijker zijn en waardoor het partnerkanaal nog eenvoudiger de partnerwaarde kan verhogen. Kortom, uw organisatie is met Microsoft Dynamics klaar voor de toekomst.

Met onze autorisatie-oplossingen zijn wij klaar voor Dynamics 365 Business Central. Wij blijven meerdere versies van Microsoft Dynamics ondersteunen, of u nu met NAV2013 werkt of Business Central, onze autorisatiesoftware staat tot uw beschikking.

2-Control presentatie Directions EMEA

After Directions webinar 2-Control

Dit jaar namen wij deel als Silver Sponsor en hebben wij vele bestaande en nieuwe partners op onze stand gesproken. Ook hebben wij Authorization Box en de Compliance apps mogen introduceren tijdens een sessie. 

2-Control B.V.

Haagsemarkt 1
4813 BA Breda
T: +31 (0) 76 50 194 70
info@2-control.nl

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics?
Wij beantwoorden ze graag.