Skip to the content

Wat wordt uw prioriteit in 2020?

Project Microsoft Dynamics 2020

Het einde van het jaar is in zicht, we kijken al voorzichtig naar het nieuwe jaar. Welke projecten krijgen in 2020 de aandacht? Zijn er zaken die niet goed gaan en komend jaar echt opgelost moeten worden? Maar wat kiest u dan?

We herkennen het allemaal wel. Iets moet (meerdere malen) fout gaan voordat we met een structurele oplossing komen. Hoeveel situaties kennen we niet waarbij er drastische maatregelen genomen moeten worden, nadat er iets goed fout is gegaan?

Wij zien dit regelmatig bij organisaties die al jarenlang werken met een vertroebelde rechtenstructuur in Microsoft Dynamics, waardoor men niet meer kan vertrouwen op de kwaliteit van de data uit het eigen ERP-systeem.

Dure ERP pleisters

Uw Microsoft Dynamics omgeving kent eigenlijk geen informatiebeveiliging en de informatievoorziening is van niet nader te noemen kwaliteit. Grip krijgen op Microsoft Dynamics NAV of 365BC is lastig, waardoor herstelwerkzaamheden aan de orde van de dag zijn. Op de lange termijn groeit dit alleen maar. Werkzaamheden die niet alleen kostbaar zijn, veel tijd kosten, maar ook nog eens een hoop irritatie opwekken. Werk waar de IT-afdeling niet op zit te wachten.

Lees ook; Waarom autorisaties inrichten in Microsoft Dynamics

Waarom (dure) pleisters plakken als je met (kosten)efficiënte preventieve maatregelen de risico’s enorm kan beperken. We hebben het hier natuurlijk over het inrichten van de autorisaties in Dynamics.

Maar waar halen we de resources vandaan? Wie heeft hier voldoende kennis voor? Wie pakt een autorisatieproject op? Hoe moeten we hier überhaupt mee beginnen? Enkele vragen die opspelen als autorisatie-inrichting in Microsoft Dynamics ter sprake komt.

Vertrouw weer op uw Dynamics applicatie

Het vrijmaken van tijd en capaciteit ligt bij u intern. Bij alle andere vragen helpen wij u.

Afhankelijk van uw situatie en wens bieden wij met onze autorisatie-oplossingen voor Dynamics de gepaste ondersteuning. U gaat na een training zelf aan de slag of u vraagt ons het project te leiden waarbij wij de autorisatie-inrichting en volledig verzorgen.

Maak in 2020 een efficiëntieslag

Zet u het ‘’Verbeteren van de beveiliging en beheersing van Dynamics NAV of 365BC’’ ofwel ‘’Autorisaties in Microsoft Dynamics’’ volgend jaar ook op de agenda?

Doorpraten over dit onderwerp met één van onze specialisten?

Laat hieronder uw gegevens achter. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

Wij nemen uw privacy serieus (zie onze privacyverklaring. De gegevens die u hier achterlaat gebruiken wij enkel om contact met u op te nemen, tenzij u expliciet aangeeft dat u zich ook inschrijft voor de nieuwsbrief.

'Voornaam' is een verplicht veld
'Achternaam' is een verplicht veld
Vul een geldig e-mailadres in

2-Control B.V.

Haagsemarkt 1
4813 BA Breda
T: +31 (0) 76 50 194 70
info@2-control.nl

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Dynamics? Wij beantwoorden ze graag.