Skip to the content

2-Control is Business Central ready!

Business Central ready

Wij zijn klaar voor de toekomst. Met trots kondigen we aan dat al onze autorisatie-oplossingen klaar zijn voor Dynamics 365 Business Central. Zowel Authorization Box, Field Security én Field Validation zijn beschikbaar voor Dynamics 365 Business Central voor zowel on-premise als cloud omgevingen.

Field Security & Field Validation voor 365BC

De Field Security app biedt dé oplossing voor het optimaliseren van functiescheiding door autorisaties in te richten op veld-, filter- en actieniveau. U kunt datasets verbergen en zo voorkomen dat gebruikers voor hen niet bestemde gegevens lezen.

Onze nieuwste Field Validation app biedt u het instrument om uw datakwaliteit te borgen. U kunt eenvoudig per stamgegeven definiëren wat uw business rules zijn en wanneer u deze wilt laten controleren.

Wij blijven meerdere versies van Microsoft Dynamics ondersteunen, of u nu met NAV2013 werkt of al met Business Central, onze autorisatiesoftware staat tot uw beschikking!

Om het complexe proces van autorisaties in Microsoft Dynamics verder te vereenvoudigen en te verrijken blijven wij innoveren. Bestaande functionaliteiten worden uitgebreid en nieuwe worden toegevoegd waarmee het beveiligen en beheersen van Microsoft Dynamics voor iedere organisatie steeds toegankelijker en gebruiksvriendelijker wordt. Bekijk hier onze roadmap.

Compliance Apps voor Dynamics 365BC

Onze apps voor Business Central zijn nu verkrijgbaar via Microsoft AppSource. Via AppSource kunt u een gratis proefversie van onze apps aanvragen. Zo kunt u de apps zelf 30 dagen uitproberen.

U vindt hier de Field Security app en hier de Field Validation app.

Gaat u upgraden van Dynamics NAV naar Dynamics 365 Business Central en gebruikt u al autorisatiesoftware van 2-Control dan kunnen wij u eenvoudig helpen migreren.

Autoriseren in Business Central met apps

Voor vragen over het toepassen van onze Compliance Apps in uw organisatie kunt u vrijblijvend een demo aanvragen. Wij demonstreren onze software dan toegespitst op uw specifieke vragen en wensen.

Vraag hier uw gratis demo aan

Laat hieronder uw gegevens achter. Eén van onze consultants neemt dan contact met u op. 

Wij nemen uw privacy serieus (zie onze privacyverklaring. De gegevens die u hier achterlaat gebruiken wij enkel om contact met u op te nemen, tenzij u expliciet aangeeft dat u zich ook inschrijft voor de nieuwsbrief.

'Voornaam' is een verplicht veld
'Achternaam' is een verplicht veld
Vul een geldig e-mailadres in

2-Control B.V.

Haagsemarkt 1
4813 BA Breda
T: +31 (0) 76 50 194 70
info@2-control.nl

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics?
Wij beantwoorden ze graag.