Skip to the content

Onze nieuwe collega Marcel

Marcel Nauta 2-Control

Afgelopen 6 mei is ons team versterkt door een nieuwe collega. Onze nieuwe collega Marcel stelt zich graag aan u voor.

Even voorstellen

Ik ben Marcel Nauta, 27 jaar oud en sinds mei in dienst bij 2-Control als junior IT-auditor / IT-consultant. Na de opleiding Business IT & Management ben ik gaan uitzoeken op welk stukje binnen de IT ik me wilde gaan richten. Na werkzaam te zijn geweest als functioneel beheerder bij een onderwijsorganisatie wilde ik me gaan focussen op het analyseren van processen, het geven van advies, het uitvoeren van audits en het implementeren van softwareoplossingen binnen de IT.

2-Control kwam op mijn pad en dit was voor mij een mooie kans om mij te gaan focussen op mijn genoemde interesses. Door deze switch zal ik het onderwijs verlaten en mij gaan inzetten voor de zakelijke markt. Ik heb erg veel zin om nieuwe dingen te leren, om samen te gaan werken met klanten en mij in te zetten voor 2-Control samen met alle leuke collega’s!

Werken bij 2-Control?

2-Control is een ambitieuze club van professionals die organisaties helpen bij het verbeteren van de interne beheersing en informatiebeveiliging. Hoe wij dit Voor Microsoft Dynamics doen? Bekijk hier onze oplossingen.

Wil jij ook onderdeel worden van deze enthousiaste club van professionals?

Bekijk dan hier de vacatures!

2-Control B.V.

Haagsemarkt 1
4813 BA Breda
T: +31 (0) 76 50 194 70
info@2-control.nl

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics?
Wij beantwoorden ze graag.