Skip to the content

Migraties Authorization Box succesvol afgerond

Migratie Authorization Box

De vernieuwde en verbeterde Authorization Box is per 3 september live. Een nieuwe interface, hosting on Azure en verbeterde functionaliteit zijn enkele factoren die ervoor zorgen dat wij de applicatie eenvoudiger kunnen uitbreiden en kunnen voldoen aan (nieuwe) klantwensen. Met de vernieuwde Authorization Box bent en blijft u klaar voor de toekomst van interne beheersing en informatiebeveiliging rondom uw Dynamics ERP-omgeving.  Meer weten over de verbeteringen? Lees het hier in het nieuwsartikel over de livegang.

Migratie Authorization Box

In samenwerking met enkele klanten zijn afgelopen zomer de eerste pilots succesvol afgerond. Na enthousiaste reactie zijn wij in november begonnen met de migraties van de bestaande gebruikers. 

Wij zijn gezamenlijk met de klanten en hun partners door de volgende migratiestappen gelopen en we hebben bij het merendeel van de klanten de migratie binnen een uur afgerond.

  1. Door het installeren van een Windows service is de verbinding tussen de Azure cloud, waarin Authorization Box nu gehost wordt en de netwerk-omgeving van de klant tot stand gekomen.
  2. In de Dynamics NAV-omgeving is de bestaande webservice codeunit vervangen waardoor beveiligde, flexibele en snelle uitwisseling van gegevens met Authorization Box mogelijk is.

Met trots kunnen wij meedelen dat afgelopen week de laatste klant gemigreerd is en daarmee de migratie van Authorization Box succesvol is afgerond! We willen onze klanten en partners bedanken voor hun rol in deze migraties. Mede dankzij hun medewerking en inzet kon de migratie succesvol worden uitgevoerd.

Compatibiliteit Authorization Box

Authorization Box is beschikbaar voor Dynamics NAV versies 2013R2 t/m NAV2018. Voor zowel de on-premise als cloud variant van Dynamics 365 Business Central is Authorization Box beschikbaar.
Benieuwd hoe Authorization Box u kan helpen? Wij laten het u graag zien.
 
 

2-Control B.V.

Haagsemarkt 1
4813 BA Breda
T: +31 (0) 76 50 194 70
info@2-control.nl

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics?
Wij beantwoorden ze graag.