Skip to the content

Gefeliciteerd Corinne!

Gefeliciteerd Corinne | 2-Control

Gefeliciteerd Corinne!

Met trots mogen wij onze collega Corinne Neele feliciteren met het behalen van de Post-Master IT-auditing opleiding. 25 januari heeft Corinne haar slotexamen afgelegd en hiermee het theoretisch deel van de opleiding tot IT-auditor met succes afgerond.  

Geslaagd voor Post-Master IT-auditing

Twee jaar geleden is Corinne gestart aan de opleiding aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. De opleiding IT-Auditing & Advisory kenmerkt zich door de aandacht voor de strategische inzet van IT en de rol van IT-auditors als ondersteuning van het topmanagement.

De opleiding is een wetenschappelijke beroepsopleiding die goed aansluit op de praktijk, omdat naast kennisvergaring veel aandacht wordt besteed aan praktijksituaties in de vorm van casussen en het ontwikkelingen van vaardigheden.

Afstuderen IT-auditing opleiding

De IT-auditing & Advisory opleiding richt zich op het beoordelen van en het adviseren over het verantwoord toepassen van informatietechnologie door organisaties. De opleiding wordt afgerond met een afstudeerdocument, waarbij Corinne in een referaat heeft beschreven hoe gamification werkt en welke toepassingsmogelijkheden bestaan binnen informatiebeveiliging. Het onderzoek heeft zich gericht op de vraag of gamification toegepast kan worden om informatiebeveiliging bij gemeenten te versterken.

IT-auditors 2-Control

Als organisatie blijven wij investeren in ons team om onze huidige en potentiële klanten op een hoog niveau te kunnen blijven adviseren en ondersteunen. Met het slagen voor het theoretisch deel van de opleiding is Corinne ver onderweg om gekwalificeerd IT-auditor te worden en heeft 2-Control extra IT-audit kracht. Wilt u meer weten over haar opleiding of benieuwd naar onze IT-audit ondersteuning? Corinne (en haar collega’s 😊) vertellen u graag meer.

Namens alle collega's nogmaals gefeliciteerd Corinne! 

2-Control B.V.

Haagsemarkt 1
4813 BA Breda
T: +31 (0) 76 50 194 70
info@2-control.nl

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics?
Wij beantwoorden ze graag.