Skip to the content

Autorisatieoplossing voor de Dynamics houtindustrie

Partnership acadon & 2-Control

Met een rijke historie in de houtindustrie heeft acadon zich weten neer te zetten als business optimizer voor organisaties actief in de houtbranche. acadon en zijn ervaren mensen kennen de houtmarkt door en door waardoor zij meer zijn dan enkel een softwareleverancier. Een Timber filosofie gecombineerd met de specialistische Microsoft Dynamics oplossing maakt het dat acadon de uitgelezen partner is voor de houtbranche.

De acadon oplossingen gebaseerd op Microsoft Dynamics zijn internationaal beproefd en vormen voor vele organisaties het fundament van de IT organisatie.

Security voor Timber 365

De hoogwaardige Timber oplossing en het inhoudelijke deskundige advies van acadon staat voor betrouwbaarheid en groei voor zijn klanten. Geavanceerd goederenbeheer, eenvoudige communicatie en gereguleerde workflows zijn enkele elementen waarmee acadon bedrijfsprocessen optimaliseert en continuïteit en groei mogelijk maakt.

Gedegen informatiebeveiliging en beheersing van Dynamics NAV en Business Central 365 zijn hierin essentieel. Hiervoor heeft acadon gekozen voor een partnership met 2-Control als partner voor het verbeteren van de beveiliging en beheersing van de interne informatiestromen.

acadon & 2-Control

Organisaties moeten (weer) kunnen vertrouwen op de informatievoorziening in Microsoft Dynamics. Door deze complementaire samenwerking zijn acadon en 2-Control in staat organisaties in de houtindustrie met autorisatiesoftware te helpen om de beveiliging en beheersing van Microsoft Dynamics te verbeteren.

Rollen en rechten inrichten, functiescheiding realiseren en het analyseren van autorisaties zijn bekende termen maar snapt u er geen hout van? Wij helpen u verder!

Wilt u meer weten over dit partnerschap of bent u werkzaam in de houtindustrie en wilt u aan de slag met autorisaties? Laat dan hier een bericht achter.

2-Control B.V.

Haagsemarkt 1
4813 BA Breda
T: +31 (0) 76 50 194 70
info@2-control.nl

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics?
Wij beantwoorden ze graag.