Skip to the content

Versterking partnernetwerk met Blisss Software

2-Control en Blisss Software

Blisss Software ondersteunt klanten met zelf ontwikkelde apps en ERP-oplossingen uit de Microsoft Dynamics stal. Wat in 2006 begon als start-up vanuit de Radboud Universiteit is in de afgelopen jaren flink gegroeid naar een modern software bedrijf. Blisss Software is succesvol in verschillende deelmarkten zoals groothandel, productie en de kunststoffen- en verpakkingsbranche.

Samen Simpele Software

De missie van Blisss Software is om bedrijven te helpen succesvoller te zijn door ze te ondersteunen met goede adviezen en bijbehorende software.

Blisss Software kent twee divisies: een groep Dynamics ERP-specialisten die bestaande software (Microsoft Dynamics NAV & Dynamics 365 Business Central) afstemmen op bedrijfsprocessen en een groep met applicatie- en appbouwers, die nieuwe innovatieve software ontwikkelen.

Blisss Software heeft onlangs de Microsoft Gold Certified Partner status verkregen.

Microsoft Dynamics Partnerships

Wij hebben vele partnerships ontwikkeld met verschillende Microsoft Dynamics partners die een specialisme hebben ontwikkeld rondom Dynamics NAV en Dynamics 365 Business Central.

Met onze bewezen autorisatie-oplossing voor Microsoft Dynamics kan er bij de klanten van Blisss Software veel tijd bespaard worden op het complexe autorisatieproces. Onze software vereenvoudigt en versnelt het bouwen, verfijnen en beheren van autorisaties en maakt inzicht in de autorisaties in Microsoft Dynamics mogelijk.

Partnerschap Blisss Software

Een eerste kennismaking enthousiasmeerde beide partijen en resulteerde dan ook snel in een partnerschap en een eerste klant. Meer weten over Blisss Software, de eerste samenwerking of benieuwd naar de mogelijkheden van een partnerschap? Neem dan contact met ons op.

2-Control B.V.

Haagsemarkt 1
4813 BA Breda
T: +31 (0) 76 50 194 70
info@2-control.nl

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics?
Wij beantwoorden ze graag.