Skip to the content

Release 2-Controlware 10.00

Release 2-Controlware 10.00

Een rijke aanvulling op Datasetbeveiliging, een uitbreiding van de koppeling voor Autorisatiebeheer Pro en krachtige optimalisaties van Autorisatiemonitoring. U begrijpt dat wij erg enthousiast zijn over deze nieuwe major release van onze autorisatiesuite voor Microsoft Dynamics.

Nieuw in 2-Controlware

  • Compatible met Dynamics 365 Business Central R14 release.
  • Datasetbeveiliging is uitgebreid met tabelrelaties. Tot nu toe kon er alleen gefilterd worden op een tabel zelf, maar nu ook op een gerelateerde tabel. Dit houdt in dat je bijvoorbeeld inkoopregels kunt filteren op velden uit de inkoopkop of dat je beheer van verkoopprijzen kunt beperken tot specifieke artikelcategorieën.
  • Koppeling van Autorisatiebeheer Pro, o.a. ten behoeve van IAM (Identity Access Management) is uitgebreid met alle nieuwe velden (waaronder flexibele velden). Hierdoor kan de functionaliteit van Autorisatiebeheer Pro ten volste benut worden.
  • Vele kleinere optimalisaties in de vorm van bug fixes. Met name de modules Autorisatiebeheer Pro en Autorisatiemonitoring zijn hierdoor verbeterd.

Voor Authorization Box brengen wij iedere twee weken een nieuwe release uit. Vanwege de mooie aanvulling zijn deze hieronder te vinden.

Nieuw in Authorization Box

  • De recorder voor het opnemen van machtigingensets is weer terug als functionaliteit in Authorization Box. De recorder is beschikbaar voor Dynamics NAV versie vanaf 2017.
    De Authorization Box recorder houdt rekening met dubbele records waardoor krachtige en schone machtigingensets worden gecreëerd.  Hierbij maakt de nieuwe functie ‘remote recording’ het mogelijk een andere gebruiker op te nemen dan uzelf. De verbeterde recorder werkt alleen in combinatie met 2-Controlware 10.00.
  • De Authorization Box connector voor de connectie met de Dynamics NAV database heeft een metamorfose ondergaan waardoor de snelle variant van webservice beschikbaar is. De nieuwe connector kan zichzelf ook updaten waardoor het downloaden van nieuwe versies niet meer nodig is.

Toepassing met Dynamics NAV

De 2-Controlware release 10.00 is beschikbaar voor Dynamics NAV-versies 2013 t/m NAV2018 en uiteraard 365 Business Central. Met een downgrade zijn alle modules toepasbaar op oudere Dynamics NAV versies.

Voor de implementatie van de nieuwe 2-Controlware suite hoeft geen code aangepast te worden. Het vervangen van de objecten is voldoende. In de afbeelding hieronder ziet u de compatibiliteit van onze modules.

Compatibiliteitsmatrix 2-Control

Meer details lezen over deze 2-Control release? Download dan onderaan deze pagina de releaseletter.

Start met 2-Control versie 10.00

Per vandaag bieden wij 2-Controlware 10.00 aan. De installatiedocumenten kunt u hier op onze web-portal downloaden.

Wilt u direct gebruik maken van de nieuwe functionaliteit? Laat dan hieronder uw gegevens achter. Wij nemen dan spoedig contact met u op voor het plannen van een upgrade.

Wij nemen uw privacy serieus (zie onze privacyverklaring). De gegevens die u hier achterlaat gebruiken wij enkel om contact met u op te nemen, tenzij u expliciet aangeeft dat u zich ook inschrijft voor de nieuwsbrief. 

'Voornaam' is een verplicht veld
'Achternaam' is een verplicht veld
Vul een geldig e-mailadres in

2-Control B.V.

Haagsemarkt 1
4813 BA Breda
T: +31 (0) 76 50 194 70
info@2-control.nl

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics?
Wij beantwoorden ze graag.