Skip to the content

Onze nieuwe collega Alain

Nieuwe collega 2-Control

Afgelopen 1 april is ons team versterkt door een nieuwe collega. Onze nieuwe collega Alain stelt zichzelf graag aan u voor.

Even voorstellen

Ik ben Alain van Vugt, 28 jaar oud en sinds 1 april ben ik werkzaam bij 2-Control als IT consultant/junior IT-auditor. Zes jaar geleden, na mijn studie forensisch onderzoek, heb ik het over een andere boeg gegooid en ben ik aan de slag gegaan als business software consultant bij een boekhoudsoftware dealer.

Na een enorm leerzame tijd heb ik besloten de overstap naar 2-Control te maken om mij daar verder te gaan ontwikkelen als consultant en IT-auditor.

Omdat Microsoft Dynamics nog nieuwe materie voor mij is, ben ik mijn eerste twee weken in training geweest bij trainingsinstituut Opgona. Binnenkort volgen er nog drie weken waarin ik Dynamics verder ga uitdiepen. Dit vormt de basis voor de ondersteuning van onze klanten in Dynamics en de implementatie van onze producten.

Ik heb erg veel zin om onze klanten te ontmoeten en kijk uit naar de samenwerking met mijn nieuwe collega’s!

Werken bij 2-Control?

2-Control is een ambitieuze club van professionals die organisaties helpen bij het verbeteren van de interne beheersing en informatiebeveiliging. Hoe wij dit Voor Microsoft Dynamics doen? Bekijk hier onze oplossingen.

Wil jij ook onderdeel worden van deze enthousiaste club van professionals?

Bekijk dan hier de vacatures!

2-Control B.V.

Haagsemarkt 1
4813 BA Breda
T: +31 (0) 76 50 194 70
info@2-control.nl

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics?
Wij beantwoorden ze graag.