Skip to the content

NAV TechDays 2018

NAV TechDays 2018

Ontmoet 2-Control op NAV TechDays in Antwerpen

Benieuwd naar autorisatiesoftware voor een verbeterde beveiliging en controle van uw Microsoft Dynamics NAV of uw Dynamics 365 Business Central omgeving? Maak dan via onderstaand formulier direct een afspraak met één van onze specialisten tijdens de TechDays, op 22 & 23 november in Antwerpen.
We zien u graag daar!
 

Dynamics NAV & Dynamics 365 Business Central

NAV TechDays is hét jaarlijks terugkerende kennisevenement voor Dynamics NAV professionals en developers. Tijdens dit tweedaagse event worden de nieuwste technische ontwikkelingen voor van Dynamics NAV en Dynamics 365 Business Central gepresenteerd.

Met de huidige ontwikkelingen van Dynamics NAV en de introductie van Dynamics 365 Business Central kunnen wij als ISV van Microsoft niet ontbreken op de NAV TechDays in Antwerpen. We zijn trotse Bronze Sponsor van de TechDays en zijn in Antwerpen aanwezig met een stand. 

We zien u graag in Antwerpen!Plan een afspraak

Wij nemen uw privacy serieus (zie onze privacyverklaring). De gegevens die u hier achterlaat gebruiken wij enkel om contact met u op te nemen, tenzij u expliciet aangeeft dat u zich ook inschrijft voor de nieuwsbrief.

'Bedrijfsnaam' is een verplicht veld
'Voornaam' is een verplicht veld
'Achternaam' is een verplicht veld
Vul een geldig e-mailadres in

2-Control B.V.

Haagsemarkt 1
4813 BA Breda
T: +31 (0) 76 50 194 70
info@2-control.nl

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics?
Wij beantwoorden ze graag.