Skip to the content

Mogen wij aan uw voorstellen...? Onze nieuwe collega Karen!

Vanaf mei 2018 is ons team versterkt door een nieuwe medewerker. Onze nieuwe collega Karen stelt zichzelf graag aan u voor.

Even voorstellen

Mijn naam is Karen Schuller. Ik ben 38 jaar oud, getrouwd en moeder van twee jongens. Na mijn studie heb ik verschillende bedrijven ondersteunt bij hun marketing en communicatie. Sinds 8 mei ben ik werkzaam bij 2-Control als marketing- en communicatiemedewerker. Samen met Twan Stoppelenburg ga ik de marketing van 2-Control verder professionaliseren.

Ik ben een ervaren content marketeer, maar de Microsoft Dynamics wereld is nieuw voor mij. Al dat nieuwe is precies wat ik leuk en uitdagend vind aan deze baan. 
Ik wil mijn kennis en ervaring inzetten om samen met mijn collega's 2-Control naar een hoger niveau te brengen.

Op mijn eerste dag voor 2-Control ben ik direct begonnen aan de Microsoft Marketing Academy. Samen met Twan hebben we in 4 dagen verschillende modules afgewerkt en de cursus met succes afgerond. Hiermee hebben we de basis gelegd voor het uitwerken van ons eigen marketingplan. We hopen hiermee onze oplossing en 2-Control te kunnen laten groeien.

Ik kijk uit naar een fijne samenwerking met mijn collega's en iedereen die met 2-Control verbonden is!

Solliciteer ook

2-Control is een ambitieuze club van professionals die organisaties helpen bij het verbeteren van de betrouwbaarheid en effectiviteit van hun geautomatiseerde informatievoorziening. Wil jij ook onderdeel worden van deze enthousiaste club van professionals?

Bekijk dan hier onze vacatures 

2-Control B.V.

Haagsemarkt 1
4813 BA Breda
T: +31 (0) 76 50 194 70
info@2-control.nl

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics?
Wij beantwoorden ze graag.