Skip to the content

Mooi werk + heel veel lol= 2-Control

Team 2-Control

De 2-Control formule

IT audit, security, controlling, Microsoft Dynamics, privacy, finance control, informatiebeveiliging, Dynamics 365, consultancy. Onderwerpen waar al ruim 12 jaar onze agenda’s mee zijn gevuld.

Vraagstukken die vragen om een serieuze, kritische blik maar altijd gepaard gaan met een glimlach.

Hoe wij dat doen?

Uitdagend, iedere dag weer

Uiteenlopende vraagstukken in verschillende branches van MKB tot aan multinationals met opdrachten verspreid door heel Europa. Ons werkveld is heerlijk breed dus. De werkzaamheden zijn zeer divers waardoor (bijna) geen enkele dag hetzelfde is.

Bij 2-Control word je opgeleid tot all-round controle specialist en ben je inzetbaar bij alle klanten. Er bestaat dus geen strikte scheiding tussen uitvoerend, controle of advieswerk.

Verantwoording

Afhankelijk van het type opdracht en de omvang wordt je samen met een collega of zelfstandig ingezet.

Zelfstandig maar nooit alleen, want je collega’s zijn altijd beschikbaar voor feedback en hulp. Zo houden we elkaar slim en ontstaat een gezamenlijk verantwoordelijkheidsgevoel.
Bij opdrachten ben jij het aanspreekpunt van 2-Control en schakel je met verschillende niveaus binnen de organisatie. Van controller en applicatiebeheerder tot aan de IT manager en CFO.

Dit doe je zonder tussenkomst van project manager, afdelingshoofd of directeur. Hoe tof is dat!

Kantoor 2-Control Breda

Vrijheid

Verantwoordelijkheid, vertrouwelijkheid en vrijheid samengesmolten. Je draagt de verantwoordelijkheid van een project, krijgt volledig vertrouwen van directie en collega’s en krijgt volop vrijheid. De manier van werken bij 2-Control in het kort.

Het werk gaat gepaard met druk. Daar ga ik niet over liegen. Maar wel gezonde druk die evenredig verspreid is over het hele jaar en de ontspannen sfeer niet ondersneeuwt. Mooi toch? 

Vacature

Past de manier waarop ik werk jou ook wel? Houdt je van een gezellig bedrijfsuitje op zijn tijd en hecht jij ook waarde aan een gezonde werk- privé balans?
Kijk dan eens naar onze vacatures. Eerst even met mij kletsen? Let me know!

Ohja, vergeet trouwens het aangename salaris en voorwaarden niet. ;-)

Gertjan Scholten

 

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics?
Wij beantwoorden ze graag.