Skip to the content

Vernieuwde en verbeterde Authorization Box

NAV 2-Controlware™ is de basis van onze producten. De finance en control suite bestaat na 10 jaar uit 8 modules en wordt internationaal door vele klanten gebruikt.

In 2015 hebben we onze autorisatiemodules vertaald naar de cloudoplossing zoals u hem nu kent: Authorization Box. Dit is de ideale omgeving voor autorisatievraagstukken: van bouwen en inrichten tot aan het beheren en monitoren van autorisaties.

Vanuit klanten krijgen we veel vragen voor nieuwe functionaliteit en de techniek staat ook niet stil. Daarom zijn we gestart met een nieuw fundament. Op basis hiervan willen we alle huidige en nieuwe Authorization Box-gebruikers bedienen met bestaande én veel nieuwe functionaliteit. Daarnaast gaan we dit fundament gebruiken om onze oplossing, gebaseerd op uw wensen, verder uit te bouwen.

Toekomstbestendig

IT, control en audit kennen al langere tijd een stevige ontwikkeling. Onze ambitie is om op dit kruispunt jullie vragen optimaal te beantwoorden, zowel technisch als functioneel. Dit vereist een robuust technisch raamwerk. Wij hebben om die reden de nieuwe Authorization Box volledig herbouwd op basis van best practice technieken. Hiermee is en blijft onze autorisatiesoftware voor Dynamics future proof.

Waarom nieuwe versie

Klanten maken dagelijks gebruik van de beheer- en monitoringfunctionaliteit. Inmiddels kent Authorization Box meer dan 350 actieve gebruikers.

Qua functionaliteit, techniek en gebruiksgemak werken we hard aan een steeds betere invulling. Denk aan een andere weergave, workflow met uitgebreidere goedkeuring en nieuwe monitoring functionaliteit.

We hebben een flinke longlist met wensen waarvoor wij de huidige Authorization Box niet meer geschikt achten. Door de nieuwe versie kunnen we deze wensen snel voor u realiseren.

What’s new

De nieuwe versie van Authorization Box heeft, naast de bekende bestaande functionaliteit, een flink aantal nieuwe functionaliteiten:

 1. Compleet nieuwe modern user interface, volledig responsive en bruikbaar op alle devices.
 2. Gegevens worden niet realtime uit NAV opgehaald maar door middel van een synchronisatie op geplande momenten waardoor de applicatie vele malen sneller wordt.
 3. De goedkeuringsflow is sterk verbeterd en uitgebreid. Op het gebied van autorisatieverzoeken is deze flexibeler geworden. Daarnaast is de goedkeuring nu ook uitgebreid naar andere onderdelen zoals organisatierollen.
 4. Stabiele en betrouwbare hosting in Microsoft Azure.
 5. Notificaties waarmee u sneller actuele informatie over uw autorisaties krijgt.
 6. Verbeteringen in beoordelingsproces van autorisatiemonitoring.
 7. Flexibelere inrichting van kritieke bevoegdheden, gebaseerd op een door ons geleverde standaard, waarmee u exact kunt analyseren wat u nodig heeft.
 8. Duidelijkere feedback voor gebruikers.
 9. Installatie nog eenvoudiger.
 10. Gebruiksvriendelijker waardoor de applicatie vrijwel direct te gebruiken is door nieuwe gebruikers.
 11. Eenvoudig migreren met migratiescript van 2-Control.

Tijdens één van de demodagen geven wij nadere toelichting over de nieuwe functionaliteit van Authorization Box. Wilt u eerder informatie? Neem dan contact met ons op.

Demo Donderdag

Wij zijn ondertussen een aantal pilottrajecten gestart. Na succesvolle afronding van deze pilots gaan wij alle bestaande klanten over kunnen gaan zetten.

De nieuwe Authorization Box wordt voor het eerst gepresenteerd tijdens Demo Donderdag op 13 september. Interesse? Schrijf u hier in.

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics?
Wij beantwoorden ze graag.