Skip to the content

4PS en 2-Control slaan handen ineen

Al sinds 2000 is 4PS een toonaangevende ICT-leverancier voor de Bouw, Grond,- Weg,- en Waterbouw, en Installatietechniek. De Microsoft Dynamics NAV partner uit Ede realiseert in bijna 20 landen bij meer dan 600 bedrijven specialistische IT projecten.

Op ERP-gebied profileert 4PS zich sterk door het eigen softwareproduct 4PS Construct te bouwen met als basis Microsoft Dynamics NAV. Bewezen ERP-gereedschap voor de bouwnijverheid.

ERP software voor de bouwnijverheid

De wereldwijde bouwnijverheid ''Grip op hun projecten'' geven met onze oplossing. Vanuit deze missie heeft 4PS zijn ERP-oplossing 4PS Construct ontwikkeld.

Met 4PS Construct en vergaande kennis van de bouwbranche is 4PS in staat zijn klanten te voorzien van standaard software gebaseerd op de laatste technologie.

4PS levert software die alle relevante bouwprocessen ondersteunt, waarbinnen alle onderdelen van een organisatie efficiënt kunnen (samen)werken en communicatie met opdrachtgevers en ketenpartners eenvoudig is. Kortom, gedegen ondersteuning bij de voorbereiding, uitvoering en nazorg van projecten.

Betrouwbaar en controleerbaar

Ontwikkelingen in de bouwbranche gaan erg snel. Om goed en snel op veranderingen te kunnen inspringen, is effectieve en betrouwbare informatievoorziening noodzakelijk. Dit is realiseerbaar met deugdelijk beheer en monitoring van de autorisaties.

4PS en 2-Control hebben de handen ineen geslagen waardoor 4PS Construct-gebruikers een oplossing toe kunnen passen voor een betrouwbaar en beheersbaar primair IT-systeem, uw ERP-omgeving.

Meer weten over deze samenwerking of gezamenlijke klanten die reeds worden geholpen? Wij vertellen u graag meer.

2-Control B.V.

Haagsemarkt 1
4813 BA Breda
T: +31 (0) 76 50 194 70
info@2-control.nl

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics?
Wij beantwoorden ze graag.