Skip to the content

Nieuwe release 2-Controlware, 2CW9.00

Afgelopen week hebben wij een nieuwe release uitgebracht van onze security & control add-on voor Microsoft Dynamics NAV: 2-Controlware 9.00. De release bevat een aantal bug fixes, functionele verbeteringen en nieuwe functionaliteit. 

Dynamics 365 Business Central compatible

Bij de bekendmaking van Dynamics 365 Business Central in 2016 stonden wij in de startblokken om onze oplossing voor interne beheersing en beveiliging gereed te maken voor dit vernieuwde ERP-platform. Al sinds het voorjaar van 2017 is onze veld- & datasetbeveiliging module als Fieldsecurity App beschikbaar voor AppSource.

Met de release van 2CW9.00 hebben wij de volgende stap gemaakt door ook onze overige producten uit de security & control suite compatible te maken voor Dynamics 365 Business Central.

NAV 2013R2 - NAV2018 - Business Central

Onze add-on reeks is met 2CW9.00 beschikbaar voor NAV-versies 2013R2 t/m NAV2018 en uiteraard 365 Business Central. De modules zijn zo ontworpen dat ze volledig losstaan van NAV zelf, onder andere door gebruik van eventing. Dit betekent dat er voor implementatie van 2-Controlware 9.00 geen code aangepast hoeft te worden. Het vervangen van de bestaande objecten is voldoende. Dit zorgt voor een eenvoudige upgrade van onze add-on in uw Dynamics NAV-oplossing.

Nieuwe functionaliteit 2-Control suite

Enkele van de verbeteringen van 2-Controlware met de 9.00 release:

 • Verplichte velden
  • De waarde van een verplicht veld kan nu worden bepaald op basis van tabelrelaties. Hiermee kan de module allerlei vergelijkingen maken en afdwingen dat stamdata altijd leidend is, bijvoorbeeld op in- en verkoopdocumenten. 

 • Authorization Management Pro
  • De organisatiedimensies (functies) van een bestaande gebruiker kunnen gekopieerd worden i.p.v. opnieuw ingevoerd worden.
  • Een voortgangsbalk geeft nu de verwerking van autorisatieaanvragen weer.

 • Authorization Management
  • Verbeterde export naar Excel-functionaliteit met meer geavanceerde opties.
  • Verhoogde lengte van id organisatierol (voorheen gebruikersprofiel) en beschrijving tot 50 tekens.  
  • De standaard NAV-machtigingsrecorder kan worden weergegeven in de Authorization Management Setup.

En uiteraard hebben wij vele bugs opgelost en optimalisaties doorgevoerd die we zelf geconstateerd hebben en die door klanten gemeld zijn tijdens het gebruik van de software.

Wilt u meer informatie over deze nieuwe versie of over 2-Controlware in het algemeen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

2-Control B.V.

Haagsemarkt 1
4813 BA Breda
T: +31 (0) 76 50 194 70
info@2-control.nl

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics?
Wij beantwoorden ze graag.