Skip to the content

Dit waren de NAV TechDays 2017

Met de collega's van BSC op de NAV TechDays

Elk jaar, in november, komen Microsoft Dynamics NAV ontwikkelaars en andere belangstellenden een paar dagen samen in Antwerpen voor de NAV TechDays, de beurs waarop Microsoft toont welke kant het op gaat met NAV. Ook 2-Control was dit jaar weer van de partij.

Onze modules sluiten altijd aan op de meest recente versie van Dynamics NAV en de NAV TechDays bieden ons dan ook de beste gelegenheid om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen zodat wij onze software up-to-date kunnen houden.

Het nieuwe programmeren

Het klassieke programmeren binnen de eigen Dynamics NAV ontwikkelomgeving maakt plaats voor Visual Studio Code, de uitbreidingen op ''standaard'' NAV evolueren van een in de oplossing te integreren objectenset naar onafhankelijke apps die naar wens van de klant geïnstalleerd kunnen worden. Dit biedt een nog eenvoudigere integratie van onze software in de oplossingen van onze partners en klanten dan nu al het geval is. Daarnaast is ook binnen Dynamics NAV een verschuiving merkbaar naar online oplossingen met Dynamics 365, gehost op het Microsoft Azure platform. Ook deze ontwikkelingen worden door 2-Control nauwlettend gevolgd en toegepast op onze eigen software zodra ze beschikbaar zijn.

Bronze sponsor

Behalve het op de hoogte blijven van de techniek achter Microsoft Dynamics NAV en de opvolger Microsoft Dynamics 365, vormen de NAV TechDays voor 2-Control ook een uitstekende gelegenheid om als sponsor van dit evenement duidelijk aanwezig te zijn voor onze klanten en partners en om nieuwe contacten te leggen in de Dynamics wereld. Onze stand werd dan ook frequent bezocht door geïnteresseerde NAV gebruikers en ontwikkelaars.

Authorization Box

Na het bezoek aan deze beurs en het volgen van de interessante lezingen, zijn wij weer geïnspireerd om de laatste technieken toe te passen in de Dynamics NAV oplossingen die wij aanbieden. Ook voor onze eigen cloudoplossing, Authorization Box, bieden de nieuwe ontwikkelingen goede kansen om de integratie met NAV nog verder te verbeteren.

Zie we u 22 november 2018 weer?

2-Control B.V.

Haagsemarkt 1
4813 BA Breda
T: +31 (0) 76 50 194 70
info@2-control.nl

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics?
Wij beantwoorden ze graag.