Skip to the content

Performance verbetering Authorization Box

Authorization Box draait in de cloud zodat u overal van deze software gebruik kan maken. Op het moment dat u inlogt en gegevens opvraagt, worden deze real-time opgehaald uit uw NAV database die bij uw bedrijf op een server staat.

Autorisatie monitoring Dynamics NAV

Zeker bij het gebruik van de autorisatie monitoring- functionaliteit, analyseren van toegangsrechten en conflicten, moeten er grote hoeveelheden data opgehaald worden over de beveiligde verbinding tussen de cloud en uw bedrijfsdatabase. Dit kan leiden tot een langere wachttijd voordat de gegevens in Authorization Box gepresenteerd worden.

Dit probleem hebben wij opgelost door een deel van de gegevens uit de NAV database middels volledige of incrementele synchronisatie op te halen op rustige momenten en een analyse uit te voeren alvorens deze gegevens nodig zijn.

Snelle analyse toegangsrechten

Hierdoor is deze informatie nu onmiddellijk beschikbaar als u in Authorization Box een analyse van de toegangsrechten of de conflicten uitvoert.

Dezelfde gegevens worden ook gebruikt voor het tonen en beheren van rollen en toegangsrechten in Authorization Box. Omdat alle gegevens via dezelfde beveiligde verbinding opgehaald worden als bij real-time opvragingen, blijft de veiligheid gegarandeerd.

De manier waarop deze informatie wordt uitgewisseld tussen uw NAV omgeving en Authorization Box is geheel flexibel in te stellen. U kan er bijvoorbeeld voor kiezen om 's nachts of in het weekend een volledige synchronisatie uit te voeren en overdag op bepaalde tijdstippen incrementeel alleen de gegevens op te halen die na de laatste volledige synchronisatie gewijzigd zijn.

Benieuwd naar de monitoring functionaliteit?

2-Control B.V.

Haagsemarkt 1
4813 BA Breda
T: +31 (0) 76 50 194 70
info@2-control.nl

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics?
Wij beantwoorden ze graag.