Skip to the content

2-Control en Dynamics 365

Medio 2016 heeft Microsoft haar nieuwste business applicaties geïntroduceerd, Microsoft Dynamics 365. Met Dynamics 365 presenteert Microsoft haar nieuwe CRM en ERP cloud oplossingen en maakt de volgende stap in de ontwikkeling van zakelijke Dynamics apps.

Dynamics NAV naar Dynamics BE

De software oplossingen Dynamics AX, NAV en CRM werden voorheen als losse applicaties aangeboden die, wanneer gewenst, onderling geïntegreerd werden.

Binnen Dynamics 365 wordt Dynamics 365 Enterprise (gebaseerd op Dynamics AX) en Dynamics 365 Business Edition (gebaseerd op Dynamics NAV) aangeboden. Deze oplossingen worden als totaalpakket aangeboden waarna deze naar wens uit te breiden zijn met business apps.

Tot op heden is jammer genoeg nog niet bekend wanneer wij Dynamics 365 mogen verwachten. Wel is bekend dat het aanstaande is.

NAV 2-Controlware voor Dynamics 365

Met deze kennis zijn wij onze applicaties aan het voorbereiden en kunt u op ons rekenen. Zodra Dynamics 365 zijn intrede maakt heeft u de beschikking over NAV 2-Controlware apps. Wij evolueren mee met Microsoft en zorgen dat u ook met Dynamics 365 kunt beschikken over apps voor security en controle doeleinden.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief en social media kanalen.

2-Control B.V.

Haagsemarkt 1
4813 BA Breda
T: +31 (0) 76 50 194 70
info@2-control.nl

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics?
Wij beantwoorden ze graag.