Skip to the content

Dysel nieuwe partner van 2-Control

Dysel, Microsoft Gold Certified Partner, helpt sinds 1985 equipment dealerships wereldwijd met het verbeteren van hun business door gedegen advies en inzet van innovatieve dealer management software.

Bovenop Microsoft Dynamics NAV heeft Dysel een branchespecifieke add-on ontwikkeld, de Equipment Life Cycle-oplossing. Hiermee is de volledige ERP-applicatie Dynamics NAV uitgebreid met krachtige functionaliteit voor de inkoop, verkoop, verhuur en service van machines en materieel.

Wereldwijde dekking 

Met kantoren in Nederland, Noord-Amerika en Nieuw-Zeeland is Dysel in staat haar klanten real-time te ondersteunen met diepgaande branchekennis en de bewezen succesvolle ELC-oplossing. Inmiddels profiteren honderden bedrijven, verspreid over de hele wereld, van de software-oplossingen van Dysel.

Informatie overal en direct beschikbaar

De oplossing van Dysel biedt inzicht in alle bedrijfsprocessen, alle data is centraal opgeslagen en altijd beschikbaar. Hierdoor kan de klant eenvoudig schakelen en wanneer nodig snel processen bijsturen. De ERP-oplossing draagt bij aan zowel een efficiënte interne communicatie als aan effectiever contact met prospects, klanten en relaties.

Informatievoorziening volledig en vertrouwd

De informatievoorziening moet hierbij altijd vertrouwd en betrouwbaar zijn. De autorisatie oplossingen van 2-Control maken dit mogelijk. 2-Control vereenvoudigt en versnelt het bouwen, verfijnen en beheren van autorisaties en maakt inzicht in de autorisaties mogelijk.

Tezamen resulteert dit in een supplementaire oplossing waarbij een organisatie efficiënter, kosten besparend, gecontroleerd en vertrouwd kan werken.

Nieuw partnerschap

Een eerste kennismaking enthousiasmeerde beide partijen en vervolgde dan ook snel in een partnerschap en een eerste klant.
Meer weten over de oplossing van Dysel, de eerste samenwerking of benieuwd naar de mogelijkheden van een partnerschap? Neem dan contact met ons op.

2-Control B.V.

Haagsemarkt 1
4813 BA Breda
T: +31 (0) 76 50 194 70
info@2-control.nl

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics?
Wij beantwoorden ze graag.