Skip to the content

Demo Donderdag: 10 december 2020

Autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics AX

Met onze autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics bestaande uit Authorization Box, Veld- en Datasetbeveiliging, Verplichte Velden, Field Security App en Field Validatie App bieden wij gebruiksvriendelijke ondersteuning voor de volledige cyclus van autorisaties. Op zeer toegankelijke wijze kunt u hiermee de beveiliging en beheersing van Microsoft Dynamics verbeteren.

Wij kunnen nu ook D365FO en AX2012 gebruikers ondersteunen bij zowel autorisatiemonitoring als bij het inrichten van de autorisaties.

Wij demonstreren u graag onze oplossing voor Dynamics AX tijdens Demo Donderdag.

 

Demo Donderdag (let op: datum gewijzigd)

Vier keer per jaar organiseren wij Demo Donderdag. In een uur tijd laten we zien hoe u adequate functiescheiding kunt realiseren en beheersen met onze autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics NAV, Dynamics 365 Business Central & Dynamics AX.

Meld u nu aan voor de volgende Demo Donderdag op donderdag 10 december van 9.30u tot 10.30u en krijg een uitgebreide live web-demo!

 

Voor wie is deze demo?

Bent u op zoek naar een verbeterde informatiebeveiliging en interne beheersing van Microsoft Dynamics AX? Dan is deze demo wellicht voor u interessant.

Aanmelden Demo Donderdag

Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van inschrijving en een link voor deelname.

Wij nemen uw privacy serieus (zie onze privacyverklaring). De gegevens die u hier achterlaat gebruiken wij enkel om uw deelname voor deze dag te registreren.

'Voornaam' is een verplicht veld
'Achternaam' is een verplicht veld
Vul een geldig e-mailadres in

2-Control B.V.

Haagsemarkt 1
4813 BA Breda
T: +31 (0) 76 50 194 70
info@2-control.nl

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Dynamics? Wij beantwoorden ze graag.