Skip to the content

Demo Donderdag 24 oktober 2019

Demo Donderdag 2-Control

Autorisatiesoftware Microsoft Dynamics 

Met onze autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics bestaande uit Authorization Box, Veld- en Datasetbeveiliging, Verplichte Velden, Field Security App en Field Validatie App bieden wij gebruiksvriendelijke ondersteuning voor de volledige cyclus van autorisaties. Op zeer toegankelijke wijze kunt u hiermee de beveiliging en beheersing van Microsoft Dynamics verbeteren.

Wij demonstreren onze oplossing voor Dynamics NAV & Dynamics 365 Business Central.

Demo Donderdag

Vier keer per jaar organiseren wij Demo Donderdag. In een uur tijd laten we zien hoe u adequate functiescheiding kunt realiseren en beheersen met onze autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics NAV & Dynamics 365 Business Central.

Meld u nu aan voor de volgende Demo Donderdag op donderdag 24 oktober van 9.30u tot 10.30u en krijg een uitgebreide live web-demo!

Vervolg 2-Control demo

Demo Donderdag van oktober 2019 was opnieuw een leuke en goed bezochte editie. Wilt u graag verder met ons praten of heeft u naar aanleiding van de demo specifieke vragen?

Laat hieronder uw gegevens achter. Wij nemen dan spoedig contact met u op. 

Wij nemen uw privacy serieus (zie onze privacyverklaring. De gegevens die u hier achterlaat gebruiken wij enkel om contact met u op te nemen, tenzij u expliciet aangeeft dat u zich ook inschrijft voor de nieuwsbrief.

'Voornaam' is een verplicht veld
'Achternaam' is een verplicht veld
Vul een geldig e-mailadres in

2-Control B.V.

Haagsemarkt 1
4813 BA Breda
T: +31 (0) 76 50 194 70
info@2-control.nl

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Dynamics? Wij beantwoorden ze graag.