Skip to the content

USA, we'll be back!

Voor degenen die nog nooit in mei in Phoenix zijn geweest, kunnen we je verzekeren dat het heet weer is! Zeker voor 2 Nederlanders die uit Noord-Europa overkomen. 2 maanden geleden organiseerde Innovia Consulting hun jaarlijkse klantenconferentie waar we onze 2-Control softwaresuite presenteerden aan de klanten van Innovia. Onze oprichter Arno Mouwen gaf een presentatie over gebruikersbeheer en hoe je controle houdt over informatiebeveiliging. Aangezien er een zeer goed opgeleid publiek was, leidde dit tot interessante discussies waarbij Arno, zelf IT-auditor, onze toegevoegde waarde goed kon aantonen. Het was geweldig om daar te zijn en met klanten te praten over hun uitdagingen en oplossingen!

Je zou denken dat we na een vruchtbaar evenement naar huis zouden vliegen. Maar na een echt Amerikaans diner (yep hamburger en friet), rolden we meteen door naar ons volgende evenement. Aangezien de Dynamics User groups hun Dynamics CON Live evenement op dezelfde locatie organiseerden, was dit een perfecte combinatie voor ons. Naast een grote groep Business Central-gebruikers was er ook een groep gebruikers van de andere Dynamics-aanbiedingen, wat leidde tot een aantal interessante gesprekken en we namen ook wat huiswerk mee naar huis.

Na een week in de VS hebben we een geweldige tijd gehad, veel leuke mensen ontmoet en zijn we nog meer geïnspireerd geraakt om onze aanwezigheid in Noord-Amerika uit te breiden! We komen terug

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics?
Wij beantwoorden ze graag.