Skip to the content

2-Control gaat het water op met 'Jouw hobby, Mijn hobby'

Afgelopen maand lieten de collega's van 2-Control hun sportieve kant zien tijdens het bedrijfsuitje 'Jouw hobby, Mijn hobby'. Dit fenomeen is uitgegroeid tot een geliefde traditie, waarbij onze collega's de kans krijgen elkaars hobby's uit te proberen: van culinaire hoogstandjes in koken tot het perfectioneren van golfslagen op weelderige groene fairways, en nu hebben we roeien aan deze lijst toegevoegd. Voor het tweede jaar op rij heeft 2-Control met trots een team van de Tilburgse Studenten Roeivereniging Vidar gesponsord, waar twee van onze getalenteerde collega's actief zijn in deze sport. Deze twee dames hebben hun vaardige roeikunsten even opzij gezet en hebben het enthousiaste team van 2-Control de eerste roeislagen op het water geleerd.

Na het roeien hebben we de dag afgesloten met een gezellige borrel aan het water bij de roeivereniging en vervolgens genoten van een heerlijk diner in restaurant Den Hemel in Hilvarenbeek. Heeft dit verhaal je enthousiast gemaakt?

Van teamuitje tot teamgeest

Het succes van het uitje was een hartverwarmende aanwijzing van de sterke teamgeest binnen 2-Control. De dag bracht niet alleen vreugde door het ontdekken van nieuwe hobby's, maar diende ook als een krachtige herinnering aan het belang van het ondersteunen en aanmoedigen van elkaars passies en interesses. Het enthousiasme dat tijdens het uitje werd gedeeld, versterkte onze band als team en bevorderd een inclusieve en ondersteunende werkomgeving.

Ook solliciteren?

Wil je deel uitmaken van dit team en je hobby delen in dit bedrijf? Aarzel dan niet en bekijk hier onze vacaturepagina.

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics?
Wij beantwoorden ze graag.