Skip to the content

Flora over de functie van Test automation engineer

Wat doet een Test automation engineer? We vroegen Flora Maimaiti wat haar functie als office manager bij 2-Control precies inhield en wat dit, volgens haar, zo leuk maakt.  

Kun je jezelf even kort voorstellen?

Ik ben Flora. Ik woon sinds eind 2019 met mijn gezin in Breda, daarvoor heb ik ongeveer 7 jaar in Dubai (Verenigde Arabische Emiraten) gewoond. Ik werk sinds augustus 2022 als test automation engineer voor 2-Control.

Kun je iets vertellen over je functie?

Als test automation engineer ben ik verantwoordelijk voor Software test automatisering. Ik ontwerp geautomatiseerde test scripts volgens de test scenario's en user stories. 2-Control bood me een goede kans om te starten met de IT-industrie. Het beste aan mijn baan is dat ik geniet van het automatiseren van de test van de applicatie.

Hoe zou jij werken bij 2-Control beschrijven?

We zijn een hecht team. Bij werkgerelateerde problemen heb ik mijn collega's altijd om mij onmiddelijk te ondersteunen. Ons kantoor bevindt zich in het centrum van de Haagse markt met het beste uitzicht. We hebben een flexibele kantooromgeving om te werken en te vergaderen. Hierdoor werken we nauw samen en is er veel ruimte voor communicatie en interactie met collega's. We hebben ook een aantal andere buitenactiviteiten die ik erg leuk vond, zoals het jaarlijkse verzameldiner en andere gelegenheden.

Waarom heb je voor 2-Control gekozen?

Ik heb voor 2-Control gekozen, omdat we een zeer goede teamwerkomgeving hebben, flexibele werkmogelijkheden. Ook biedt 2-Control goede ontwikkelingsmogelijkheden voor je IT-droom!

 

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics?
Wij beantwoorden ze graag.