Skip to the content

SOC 2 webinar in samenwerking met Crunchr

SOC 2 webinar in samenwerking met Crunchr

Overweegt u om een SOC 2 type 2 audit uit te laten voeren en wilt u weten waar u rekening mee dient te houden? Op 14 april 2022 organiseren wij weer een gratis online kennissessie:

Aan de slag met SOC 2? Wanneer kiest u voor SOC 2 en wanneer niet

De impact van vertrouwen met SOC 2

Tijdens het webinar krijgt u een goed beeld van wat er allemaal komt kijken bij een SOC 2 onderzoek en leert u wat de impact is van een SOC 2 verklaring op uw organisatie.

Kijk hier het webinar van 26 maart 2020 terug: 

Samenvatting webinar:

1. De klant aan het woord

Tijdens ons webinar van 26 maart jl. kwam onze klant Crunchr uitgebreid aan het woord. Aan de hand van praktische voorbeelden krijgt u een goed beeld van hoe een SOC 2 certificeringsproces verloopt, welke procedures de auditor hanteert en wat de resultaten zijn van elke controle. Na afloop weet u waarom SOC 2 het antwoord is op de beveiligingsvragen van uw klanten.

2. Impact van een SOC 2 project

Wie zijn er betrokken tijdens een SOC 2 onderzoek? Welke voorbereidingen moet ik treffen? Wat is de doorlooptijd van het project? Op deze en andere vragen over het SOC 2 project geven wij een uitgebreide toelichting zodat u precies weet wat u te wachten staat.

3. Uitgebreid antwoord op uw vragen

Uiteraard is er tijdens het event zelf voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen. Indien u vooraf al vragen heeft, dan kunt u deze per mail aan ons doorgeven. Alle vragen zullen wij anoniem en uiteraard zorgvuldig behandelen.

4. Gratis naslagmateriaal

De antwoorden en voorbeelden die tijdens het event aan de orde zullen komen, bundelen wij in een verslag dat u na afloop van ons ontvangt. Tevens ontvangt u een voorbeeld van een SOC 2-rapport, beschrijving van de SOC 2 criteria en instructies ten behoeve van de voorbereiding op een SOC 2 audit.

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics?
Wij beantwoorden ze graag.