Skip to the content

Zonder inzicht geen uitzicht op verbeterde beveiliging Dynamics

Optimale grip op de risico's met Continuous Monitoring

Het klinkt wellicht wat zwaar, maar het is wel de kern voor verbetering van bijna ieder bedrijfsproces. Heeft u als organisatie geen inzicht in de kwaliteit van de huidige inrichting van uw systemen of processen, dan is het lastig deze te optimaliseren. U weet immers niet wat het ijkpunt is. En volledig op het onderbuikgevoel vertrouwen bij het aanbrengen van wijzigingen, dat is niet helemaal wenselijk. Toch?

Inzicht in de kwaliteit van autorisaties

Dit geldt uiteraard ook voor wijzigingen in de autorisaties. In dit artikel leest u waarom en hoe een autorisatiestructuur onderhevig is aan verandering. Wilt u altijd in control zijn over uw eigen (IT) organisatie, ofwel altijd kunnen steunen op interne informatievoorziening, dan zal u regelmatig de kwaliteit van de autorisaties moeten analyseren. Een analyse om te bevestigen dat de kwaliteit van de autorisaties nog altijd van dezelfde kwaliteit is zoals u in eerste instantie voor ogen had.

Alleen op deze manier zorgt u dat u altijd kunt vertrouwen op de interne informatievoorziening. Een simpele maar cruciale voorwaarde voor de continuïteit van uw onderneming.

Grip op risico's in Microsoft Dynamics

Als we dit advies reflecteren op Microsoft Dynamics NAV of 365 Business Central dan is het, zoals wel vaker, makkelijker gezegd dan gedaan. Naast de autorisaties inrichten en beheren, hoort ook het periodiek analyseren of de kwaliteit wel op orde is. Dit is een zeer intensieve taak die bij de wat grotere Dynamics omgevingen bijna een dagtaak kan opleveren.

Het analyseren van de autorisaties binnen Microsoft Dynamics hoeft niet intensief te zijn. Met Continuous Monitoring signaleert u tijdig wijzigingen en kunt u hier adequaat op inspelen. Een efficiënte wijze van analyse met minimale impact op uw organisatie, maar met een mooi resultaat: optimale grip op de risico’s.

De beste manier om altijd, zonder al teveel moeite, in control te blijven samengevat: realiseer een goed beveiligde en beheersbare Dynamics omgeving met autorisaties en voer periodiek een analyse uit. Wilt u meer weten over Continuous Monitoring? Lees dan hier meer of laat hieronder uw gegevens achter.

Laat hieronder uw gegevens achter. Eén van onze experts neemt dan spoedig contact met u op.

Wij nemen uw privacy serieus (zie onze privacyverklaring. De gegevens die u hier achterlaat gebruiken wij enkel om contact met u op te nemen, tenzij u expliciet aangeeft dat u zich ook inschrijft voor de nieuwsbrief.

'Voornaam' is een verplicht veld
'Achternaam' is een verplicht veld
Vul een geldig e-mailadres in

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics?
Wij beantwoorden ze graag.