Field Validation

Veldvalidatie voor Dynamics 365 Business Central

Worstelt u ook met de datakwaliteit van uw stamgegevens en loopt u hierdoor ook dagelijks tegen fouten aan in uw processen? De kwaliteit van data is zeer belangrijk voor gestroomlijnde processen. Met de Field Validation app kunt u flexibel business rules voor uw datakwaliteit inrichten. Hiermee kunt u zorgen dat al uw data voldoet aan de door u gestelde regels voordat deze data gebruikt kan worden in verdere processen en transacties. 

Onze Field Validation app zorgt ervoor dat u kunt vertrouwen op uw data in Dynamics 365.

Betrouwbaarheid waarborgen

De Field Validation app biedt dé oplossing voor  het optimaliseren van functiescheiding door autorisatiesin te richten op veld-, filter- en actieniveau. Door de koppeling met machtigingensets is de volledige inrichting flexibel en goed beheersbaar. Hierdoor kan een veilige en beheersbare Dynamics 365 Business Central omgeving worden gerealiseerd.

In veel omgevingen moeten gebruikers worden beperkt tot het lezen van bepaalde gegevens, zoals prijzen van bestellingen of grootboekrekeningen. Met de Field Security app kunt u datasets verbergen en zo voorkomen dat gebruikers voor hen niet bestemde gegevens lezen.

Bekijk de video hieronder voor meer uitleg over de app.

Meer weten? Vraag dan direct een persoonlijke demo aan.

Compliance Field Validation App

In de Field Validation app kunt u basisveldvalidatie opzetten in Microsoft Dynamics 365 Business Central en de kwaliteit van de interne gegevensverstrekking verbeteren. De app is nu beschikbaar op Appsource.

Voordelen van de Field Validation App

Geen onnodige fouten

Datakwaliteit garanderen

Duidelijke validatieresultaten

Initieelwaarden invullen

Bestaande data controleren

Flexibele acties uitvoeren

Gerelateerde tabel gebruiken

Onbeperkte voorwaardelijke controles

Ontdek ons totaalpakket

Naast de Field Validation app bieden wij ook de Authorization Box en Field Security app aan om u te helpen bij het inrichten, managen en monitoren van uw autorisaties.

Authorization Box

Autorisaties inrichten, beheren en monitoren.

Authorization Box is dé autorisatieoplossing voor Microsoft Dynamics en zorgt voor een beter beheersbare en controleerbare Microsoft Dynamics omgeving. Dankzij Authorization Box laat u het tijdrovende en complexe autorisatieproces achter u.

Lees meer

Field Security

Autorisaties inrichten tot op veldniveau

Met onze Field Security App kunt u de standaard rechtenstructuur optimaliseren op veld-, filter- en actieniveau, waarmee u de beveiliging en interne controle van uw Dynamics 365 Business Central applicatie sterk verbetert. 

Lees meer