Skip to the content

Belang van autorisatiemonitoring in Dynamics Empire

autorisaties Dynamics Empire

De autorisaties binnen Dynamics Empire zijn ingericht, maar uw autorisatiesstructuur blijft onderhevig aan verandering door onder andere het verloop van personeel, verlofperiodes en wijziging van interne processen. Met goed beheer van de autorisaties zorgt u dat de inrichting volledig en krachtig blijft.

Het is dus van belang dat de kwaliteit van de ingerichte autorisaties, waarmee adequate functiescheiding wordt gerealiseerd, regelmatig opnieuw beoordeeld wordt. Wie heeft welke rechten binnen Dynamics Empire en zijn er mogelijk conflicterende rechten? Door de potentiële en actuele risico’s aan het licht te brengen bent u in staat hier verantwoording over af te leggen en wanneer nodig snel actie te ondernemen. Zo bent en blijft u in control over Dynamics Empire en uw eigen organisatie.

Autorisatiemonitoring Dynamics Empire

Beschikt u al over de module Autorisatiemonitoring voor Dynamics Empire? Dan kunt u zelf de kwaliteit van de autorisaties monitoren. Wanneer nodig of gewenst kunnen wij u trainen in het gebruik van onze autorisatiesoftware. Is de module nog geen onderdeel van uw Dynamics Empire omgeving dan kunt u met Cegeka-DSA of via onderstaand formulier met ons contact opnemen. 

Dynamics Empire en IT-audits

Wij kunnen uw corporatie jaarlijks ondersteunen bij het integraal analyseren van de ingerichte autorisaties, hier bevindingen over rapporteren en eventuele verbeteracties adviseren. Wij weten vanuit onze ervaring en IT-audit achtergrond welke uitdagingen er bij u spelen en welke externe factoren zoals wet- & regelgeving (Privacywijzigingen Dynamics Empire) van toepassing zijn op uw Dynamics Empire omgeving.

Hiervoor voeren wij de volgende activiteiten uit:

  • Gezamenlijk met applicatiebeheer / proceseigenaren een kick-off waarin eventuele specifieke controle-eisen en eventuele uitgevoerde acties naar aanleiding van eerdere controles kunnen worden besproken;
  • Integraal beoordelen van de ingerichte autorisaties in Dynamics Empire op basis van de ingerichte autorisatienormen;
  • Analyseren van de resultaten;
  • Uitbrengen van een rapportage met bevindingen en verbeterpunten;
  • Bespreken rapportage met applicatiebeheer.

Meerjaren ondersteuning Dynamics Empire

Wij kunnen de hierboven genoemde activiteiten in twee dagen (16 uur) op locatie uitvoeren. Wilt u het inzicht in de kwaliteit van de autorisaties voor meerdere jaren vastleggen dan kunt u gebruik maken van de onderstaande kortingsstructuur.

Jaren

Korting

2

5 %

3

10 %

4

15 %

5

20 %

Wilt u meer informatie over het monitoren van autorisaties binnen Dynamics Empire? Laat dan hieronder uw gegevens achter. Eén van onze specialisten neemt dan contact met u op.

Maakt u geen gebruik van Dynamics Empire maar speelt ook met de uitdaging van autorisaties in Dynamics NAV? Bekijk dan snel onze autorisatiesoftware of neem direct contact op.

Wij nemen uw privacy serieus (zie onze privacyverklaring). De gegevens die u hier achterlaat gebruiken wij enkel om contact met u op te nemen, tenzij u expliciet aangeeft dat u zich ook inschrijft voor de nieuwsbrief. 

'Voornaam' is een verplicht veld
'Achternaam' is een verplicht veld
Vul een geldig e-mailadres in

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics?
Wij beantwoorden ze graag.