26 september 2024

Welkom nieuwe collega's!

Nieuwe gezichten, nieuwe verhalen! Maak kennis met onze twee nieuwe collega's bij 2-control. Ontdek hoe zij ons team verder gaan versterken!

Kyle Kapper

Mijn naam is Kyle Kapper en ik ben per 1 september 2024 gestart als Junior IT-auditor & Consultant. Ik ben geboren in Breda, maar al heel mijn leven woonachtig in Raamsdonksveer. Daar woon ik nog steeds met veel plezier!

In mijn vrije tijd ben ik actief in het verenigingsleven en als de 11de van de 11de dichterbij komt, heb ik het druk met mijn bestuurstaak in een lokale carnavalsvereniging. Rond de carnavalsperiode kan je mij verder af en toe vinden in de bouwhal, werkend aan weer een mooie wagen.

Verder hou ik mij op professioneel vlak bezig met de laatste ontwikkelingen op het gebied van AI en hoe dit in de breedste zin een positieve invloed kan hebben, maar ook hoe AI op een juiste manier gebruikt, ingezet en gecontroleerd kan worden.

2-Control is de eerste fulltimebaan nadat ik ben afgestudeerd aan Avans Hogeschool en ik kijk er naar uit om samen te werken met mijn nieuwe collega’s. Ik weet zeker dat dat gaat lukken met de positieve instelling, de toekomstgerichtheid en het teamgevoel bij 2-Control!

Joep Keijzer

Ik ben Joep Keijzer, ik ben 28 en woon in het dorpje Haaren. Sinds 2 september ben ik bezig met ijn afstudeerstage bij 2-Control vanuit de opleiding bedrijfsinformatica op de Avans in Den Bosch. In deze stage zal ik mij bezig gaan houden met het onderzoeken van het auditproces en het hierbij ontdekken van bottlenecks en procesoptimalisatiekansen, met hierbij het onderzoeken van mogelijke oplossingen om het auditproces nog optimaler te laten verlopen.

In mijn vrije tijd kijk ik graag films, ga ik een paar keer per week naar de fitnes, spreek ik graag met vrienden af en bezoek ik een paar keer per jaar festivals waar vele muziekstijlen bij elkaar komen, mij kun je namelijk met veel soorten muziek blij maken. Van de foute discomuziek tot rockmuziek en van de hitjes van nu tot de jaren 70/80 muziek, mijn muzieksmaak is best breed. Ik zing het allemaal mee, daarom ben ik ook graag bij de karaoke te vinden. Maar daarnaast vind ik het ook leuk om verhalen te schrijven en lekker thuis te zijn.

Ik hoop dat ik in deze afstudeerstage veel nieuws kan gaan leren en mooie bijdrage kan gaan leveren aan het nog optimaler maken van het auditproces.    

Kaan Arslan

Mijn naam is Kaan Arslan en ik ben op 1 september 2024 begonnen bij 2-Controlware als een Junior IT-auditor/consultant. Opgegroeid in Dordrecht, is het natuurlijk mijn taak om tegen iedereen "hoe dichter bij Dordt, hoe leuker het wordt" te zeggen, echter reageren zij hierop met een andere versie ervan. Vreemd! Momenteel studeer ik nog "Business IT & Management" aan de Hogeschool Rotterdam, dus ben ik voorlopig alleen op dinsdagen en donderdagen op kantoor, maar ik laat mij hierdoor niet tegenhouden. In het verleden heb ik al ervaring opgedaan binnen IT, zoals consultancy, dus hoop ik voldoende bij te kunnen dragen binnen 2-Controlware.

Naast mijn studie en werk houd ik helaas niet al te veel vrije tijd over. Desondanks probeer ik mijn vrienden minstens 1 keer in de week te zien en 6 dagen in de week in de sportschool te staan. Gezondheid is nou eenmaal belangrijk! Daarnaast hou ik er ook van om zo nu en dan in alle rust te gaan wandelen in de natuur, of ergens even te gaan zitten en een drankje te doen.